Werken bij PC Ariadne

Kom je bij ons werken of stage lopen? Dan kies je voor een warme en professionele werkomgeving.

 Jouw werk bij onze organisatie is veelzijdig, uitdagend en boeiend. Of je nu als student bij ons vakantiewerk komt doen, vrijwilliger bent, stage loopt of een vaste positie komt invullen, het vraagt betrokkenheid, geeft voldoening en verdient waardering. Daarom voeren we een actief medewerkersbeleid dat inzet op een gezonde en zorgzame werkomgeving met aandacht voor jouw welzijn. We dragen diversiteit en inclusie hoog in het vaandel.

Benieuwd naar wat we jou te bieden hebben?

Maak kennis met ons HR team

Estelle Tuzze

Gespecialiseerd medewerker HR

053/76.21.53

estelle.tuzze@pcariadne.broedersvanliefde.be

Sara Adriaensens

Medewerker Vorming en Onthaal

053/76.21.81

sara.adriaensens@pcariadne.broedersvanliefde.be

Onze selectieprocedure

Ons selectieproces bestaat uit verschillende stappen om ervoor te zorgen dat we de juiste match vinden tussen de sollicitant en de functie. Hieronder vind je een overzicht van onze selectieprocedure:

Invullen sollicitatieformulier

De eerste stap in onze selectieprocedure is het invullen van ons sollicitatieformulier. Dit formulier kan je vinden op onze website onder het kopje 'Vacatures'. Het is belangrijk dat je alle velden zorgvuldig invult en jouw meest recente cv bijvoegt.

Screening cv

Nadat je jouw sollicitatieformulier en cv hebt ingediend, zal de verantwoordelijke manager jouw cv screenen. Hierbij wordt gekeken naar jouw werkervaring, opleidingsachtergrond en overige relevante competenties. Kandidaten die het beste aansluiten bij de functievereisten, worden geselecteerd voor een sollicitatiegesprek.

Sollicitatiegesprek

Indien jouw cv door de screening komt, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek willen we jou beter leren kennen en meer te weten komen over jouw vaardigheden, ervaringen en motivatie. Dit is ook het moment waarop je meer te weten komt over onze organisatie en de specifieke functie waarvoor je solliciteert. Voor sommige functies vragen we ook dat je een assessment doorloopt.

Loonvoorstel

Als het sollicitatiegesprek positief verloopt, ontvangt je van ons een loonvoorstel.

Contractopmaak en aanwerving

Wanneer je akkoord gaat met het loonvoorstel, maken we het officiële contract op. Wij streven ernaar om dit proces zo efficiënt en transparant mogelijk te laten verlopen. Mocht je tijdens een van de stappen vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.